A Equisol (Equidade e Solidariedade) despois de poco máis dun ano da apertura da sua primeira tenda, irá inaugurar otro novo espazo de comercio xusto e responsable na Praza de Abastos de Santiago de Compostela.
Esta será tamén unha ocasión para presentar o rediseño da sua marca, num espazo cun deseño de interiorismo moderno e innovador.
Estará o Chef Alex Pereira - "El Coachinero" - do proxecto QCHEF - Cooking Coach, que fará a presentación de un conxunto de tapas creativas, elaboradas a partir dos nossos produtos e de produtos ecolóxicos que se poden atopar na Praza de Abastos. Estas tapas estaran acompañadas de viños de comércio xusto e viños galegos ecolóxicos.
PRAZA DE ABASTOS • NAVE 7 • POSTO 246-247 • SANTIAGO DE COMPOSTELA
Esta será tamén unha ocasión para presentar o rediseño da sua marca, num espazo cun deseño de interiorismo moderno e innovador.
Estará o Chef Alex Pereira - "El Coachinero" - do proxecto QCHEF - Cooking Coach, que fará a presentación de un conxunto de tapas creativas, elaboradas a partir dos nossos produtos e de produtos ecolóxicos que se poden atopar na Praza de Abastos. Estas tapas estaran acompañadas de viños de comércio xusto e viños galegos ecolóxicos.
PRAZA DE ABASTOS • NAVE 7 • POSTO 246-247 • SANTIAGO DE COMPOSTELA
VENRES 29/07 DE 9:00-13:00
Sem comentários:
Enviar um comentário